Новини

День Єдності

  

       Цьогоріч Президентом України запроваджено нове державне свято – День Єдності, що відзначатиметься 16 лютого.

      В стінах Черкаського художньо-технічного коледжу урочисто відзначили День Єдності. Вклонившись Державному Прапору України під час виконання Державного Гімну України педагогічний колектив та студентство на чолі з директором Миколою Миколайовичем Серватинським об’єднались разом  із усім Українським народом.

      У своєму виступі Микола Миколайович зазначив, що події останніх місяців яскраво продемонстрували – єдність наша потужна зброя. Зараз, як ніколи, маємо стояти пліч-о-пліч і не дати ворогу здолати дух і волю незалежної нації. Всі ми знаємо, що держава – це не лише територія, а її могутність – це не кількість і потужність зброї. Справжня могутність нашої Батьківщини – в єдності українських земель, а відтак, сила народу – в єдності людей. Нас єднає всеосяжна любов до України, віра і прагнення кращого майбутнього для її громадян.

      Переконаний, що спільно ми здолаємо всі труднощі, переможемо внутрішніх і зовнішніх ворогів та здобудемо такий омріяний, справедливий мир на рідній землі. Разом – ми сила!

З Днем єднання!

 Директор коледжу                                                             Микола СЕРВАТИНСЬКИЙ