Новини

 День Святого Валентина

 

  Одвічне питання – хто головний? чоловіки чи жінки? – вирішувалось 13 лютого в Черкаському художньо-технічному коледжі. Змагання дівчат та хлопців за право бути головними визначалось під час гри. Звичайно, перемогу здобуло КОХАННЯ.

 Директор ЧХТК Серватинський М.М. привітав усіх присутніх зі святом та наголосив, що коледж дбає не лише про підготовку висококваліфікованих спеціалістів, а також запалює молодь бажанням змінювати навколишній світ на краще. Побажав ніколи не зупинятись на досягнутому, рухатись завжди тільки вперед, мріяти і вдосконалюватись.

  У День всіх закоханих в ЧХТК працювала пошта «Купідон», де сам Купідон доставляв листи адресатам. Всі бажаючі мали змогу замовити музичні вітання або заспівати коханим особисто. Сила тяжіння зближує планети, так і любов об’єднує людей, незважаючи на різні характери, смаки та інтереси. В цей святковий день у коледжі працював імпровізований РАЦС, де закохані поєднували долі. Пари із захопленням сприйняли ідею одруження. Бажаємо всім романтичного настрою, безліч приємних вражень і яскравих емоцій, щирих посмішок і незабутніх щасливих миттєвостей!

 З Днем Святого Валентина!