Новини

«День відкритих дверей»

 


   У Черкаському художньо-технічному коледжі 23 листопада 2019 року проведено День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти та їх батьки завітали до коледжу, щоб ознайомитись зі спеціальностями, за якими здійснює підготовку заклад, дізнатися про вступ, навчання та студентське життя.

  Коледж гостинно зустрів учнів та їх батьків, які приїхали з Кіровоградської, Полтавської та Черкаської областей. Відбулася тепла зустріч абітурієнтів з директором коледжу Серватинським Миколою Миколайовичем, який ознайомив присутніх з особливостями підготовки фахових молодших бакалаврів, надав інформацію про коледж, розповів про можливості та переваги навчання в навчальному закладі, подальше здобуття освіти у провідних вишах України.

  Відповідальний секретар приймальної комісії розповіла присутнім про умови вступу до коледжу та особливості вступної кампанії 2020. На абітурієнтів чекали цікаві екскурсії коледжем, його аудиторіями, лабораторіями та майстернями. Гості мали можливість поспілкуватися з фахівцями-практиками, студентами старших курсів, ознайомитися з презентаціями спеціальностей та виставками робіт студентів, відвідати сучасні майстер-класи та переглянути цікаву концертну програму.