Новини

Мир та єдність України

                                      Мир та єдність України

 У Черкаському художньо-технічному коледжі 23 вересня 2019 року було проведено студентську виставку фотоколлажів «Мир та єдність України» за участю студентів груп з метою миру та взаєморозуміння в українському суспільстві. Директор коледжу Серватинський Микола Миколайович привітав всіх присутніх студентів і викладачів коледжу з Днем миру та наголосив, що необхідність збереження миру є гострою проблемою не тільки у всьому світі, а і на Україні безпосередньо, адже тисячі людей, з окупованих українських територій, стали вимушеними переселенцями, і ще стільки ж поклали свої життя в боротьбі за наше мирне життя, і не менша кількість відважних чоловіків та жінок продовжують оберігати мир та спокій нашого з вами сьогодення.

Студенти груп супроводжували представлення свого фотоколлажу виступами, в яких гостро відчувалась  важливість миру для сучасної молоді.

Комісією викладачів та адміністрацією коледжу було названо переможців, які приклали максимум зусиль аби передати своє прагнення до миру та його важливість для кожного з нас за допомогою фото:

МС – 16/19 – 1 місце,

МС – 13 – 2 місце,

МС – 36/39 – 3 місце.

Дякуємо всім учасникам та бажаємо мирного неба над головою.