Новини

День МИРУ

  

 Хай буде мир на всій землі!

    Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Цей день присвячений ідеалам миру.

   В Черкаському художньо-технічному коледжі 21го вересня студентами було створено стилізовану карту «Мир починається з тебе!», метою якої було: донести важливість і цінність питання миру в теперішній час, сформувати у студентів розуміння єдності та цілісності України, виховувати почуття патріотизму, національної гідності, любов до рідного краю, сприяти формуванню активної життєвої позиції та спонукати до активної участі в житті суспільства.

   Усвідомлюючи себе частиною великого українського народу, що проходить складні випробування і об‘єднався заради дотримання принципів свободи, миру, добра і поваги між людьми і народами, студентами був проведений флешмоб «Мир в Україні будемо зберігати» (відтворення карти України живим ланцюгом).

   «Багато хто думає, що мир – це відсутність війни. Але мир є дещо більше. Мир – це ще й добрі стосунки між людьми… Мир треба нести кожного дня, кожного дня треба налагоджувати контакти між людьми, шукати доброго спілкування»