Новини

Вітаємо переможців конкурсу!

  

  Наприкінці лютого до керівництва коледжу звернулась Наталія Терехова, громадська активістка, із ініціативою: доручити студентам Черкаського художньо-технічного коледжу розробку проєкту реконструкції меморіалу часів Другої світової війни, який знаходиться у місті Сміла. Пропозиція зацікавила нас своєю актуальністю та перспективою реалізації проєкту у майбутньому.

   Отже, було оголошено конкурс ідей, і протягом місяця студенти 3-х курсів спеціальностей «Архітектура і містобудування» та «Дизайн середовища» працювали над ескізами, а 3-го квітня у фойє коледжу представили до огляду свої проєкти-пропозиції.

   На відкриття завітали директор коледжу Микола Серватинський, завідувач відділення архітектури і мистецтва Ірина Бондар, викладачі спеціальних дисциплін, члени адміністрації та замовник проєкту – Наталія Терехова.

   Переможцями конкурсу стали: Остапюк Анна та Поліщук Вікторія, майбутні архітектори. Їх пропозиція реконструкції меморіалу була відзначена як найбільш цілісна та перспективна. Цікаві та креативні ідеї запропонували також Сергій Клименко та групи дизайнерів на чолі із Дмитром Кузкою та Петром Кулею. Автори розповіли про ідеї, які заклали у роботи. При обговорені виникла жвава дискусія.

   Досвід, отриманий студентами, без сумніву, є корисним та сприятиме їх фаховому зростанню, а проєкт меморіалу стане першим з реалізованих.