Вітання директора до дня пам'яті та примирення

 

 Шановні колеги, дорогі студенти!

      Сьогодні, 8 травня весь цивілізований світ відзначає День пам`яті жертв Другої світової війни та примирення між країнами, які брали у ній участь.

     Вклад України у боротьбу з нацизмом - величезний. Наші воїни боронили мир як у Червоній, так і в Українській Повстанській арміях, у військах Великої Британії, США, Франції.

    Для України кривава і лиховісна Друга світова війна стала національною трагедією, яка забрала від 7 до 10 мільйонів життів, а наш народ зазнав геноциду та був позбавлений власної державності.

    Зараз Україна знову протистоїть агресору - путінській росії, яка зазіхає на нашу свободу. Героїчний подвиг ветеранів Другої світової додає нам сил і наснаги у новітній національно-визвольній боротьбі. Історія вчить, що Україна - непереможна, коли ми єдині, соборні, діємо разом і впевненні, що правда на нашому боці.

      Сьогодні ми всі маємо згуртуватись та докласти зусиль для переконливої Перемоги, бо маємо спільну мету, щоб в Україні відновився мир і наша земля більше ніколи не зазнавала жахів війни.

      Бажаю Вам міцного здоров`я, родинного благополуччя, мирного європейського неба!

      Слава захисникам України різних часів!

      Слава Україні!

Директор коледжу 
Микола СЕРВАТИНСЬКИЙ

 

Ви тут:Home News and Events Вітання директора до дня пам'яті та примирення