23 травня викладачі та студенти відділення архітектури та мистецтва Черкаського художньо-технічного фахового коледжу відвідали Смілянську спеціалізовану школу інтернат, з колективом якої нас поєднує договір про співпрацю, успішно реалізовані заходи, а головне – мистецьке спрямування освіти, інтерес до культури рідної країни.

    Для школярів ми привезли виставку робіт студентів, а завідувач відділення архітектури та мистецтва І.С. Бондар розповіла про коледж та запросила юних митців оглянути експозицію. Також було підготовлено вісім майстер-класів: «Зачіска з косичок» - викладач Дібрівна А.В., «Планування населеного пункту» - Давиденко Л.В., «Акварель по сирому паперу» - викладач Хабарова І.М., «Об`ємна літера» - Ломако Л.С.,  «Тату хною» - викладач Селіверстова В.В., «Об`ємна витинанка» - Веретільник А.В., «Каліграфія» - викладач Галицька О.В., «Дружній шарж» - Дружиніна М.І. Викладачам допомагали студенти: Черненька Є., Левкуць В., Страшна Л., Євстратова Ю., сестри Анастасія та Марія Федосенко, Остапюк А., Поліщук В., Ковтун В., Медведчук Д., Юрченко Ю.

   Майстер-класи було розташовано в окремих локаціях. Отже, кожен міг віднайти заняття, до якого лежить душа.

    Нас вразили школярі: талановиті, емоційні, допитливі, винахідливі, зворушливі та щирі; вразила атмосфера творчості та добра, створена у школі – саме така, у якій мають зростати майбутні митці.

   По завершенні майстер-класів нас запросили до світлиці «Берегиня», де народна майстриня Наталія Кулак провела майстер-клас  із соломоплетіння для викладачів та студентів коледжу. Висловлюємо вдячність за можливість поринути у царину нового для нас виду творчості та спілкування, за яким час промайнув неймовірно швидко.

   Такі заходи дають поштовх до подальшої співпраці, творчого пошуку та натхнення.

Ви тут:Home Demo contents News and Events 23 травня викладачі та студенти відділення архітектури та мистецтва відвідали Смілянську спеціалізовану школу інтернат